Skip to main content

Vivob Uitgeverij

Bestellen via Bol.com

Boek voeding

Voeding

€27,00
Gratis verzending

125 pag, gebonden met illustraties
ISBN 987-90-902 2240-0
Auteur: Ronald van Wankum
Er zijn honderden manieren om af te vallen. Er is slechts één manier waarbij het behaalde gewicht zonder strijd behouden kan blijven, namelijk door voeding in harmonie te brengen met onze werkelijke voedingsvraag.
Dit studieboek geeft u inzicht in voeding zoals voeding voor u moet zijn: lichaamsverzorgend, verzadigend en indien nodig gewicht afbouwend, maar daarnaast vooral ook lekker en expressief.
U zult ontdekken hoe eetlust-verzadiging werkt en hoe ons lichaam zijn behoefte kenbaar maakt. Voor eenieder die daadwerkelijk bewust wilt kiezen. Uw gewicht, vitaliteit, cholesterol, bloeddruk, darmfunctie en bloedsuikers varen er wel bij.

Boek culivita

CULIVITA

€37,50
Gratis verzending

240 pag, luxe gebonden uitvoering, hardcover, full color
ISBN 987- 90 814993- 1 6
Auteur: Ronald van Wankum
Met dit kookleerboek gaat u zich bekwamen in het samenstellen, bereiden en afproeven van vele uiteenlopende gerechten. Het is geen kookboek waarin u honderden recepten zult aantreffen, gerubriceerd naar voor-, hoofd- en nagerechten en dat u gaat gebruiken om bij gelegenheden eens iets anders dan anders te maken. Het is een kookleerboek waarmee u inzicht krijgt in hoe gerechten kunnen worden samengesteld en bereid om te gaan voldoen aan Fysio-energetica criteria; lichaamsverzorgend, uitgebalanceerd, verzadigend, daarnaast indien gewenst maximaal vetafbouwend en vooral erg lekker. Of u nu last heeft van een hoge bloeddruk, diabeet bent, te hoge cholesterolwaardes heeft of moeite heeft met de kilo’s, deze stijl van koken gaat de basis vormen voor een fysiek gezond en harmonisch leven. Of u nu een alledaagse stamppot maakt, een Italiaanse pasta of een barbecue voor vrienden.